2
Close
Top Image

Miksi valita Kipprin tietoverkko?

Kipprin tietoverkko on digitaalinen palomuurisi. Kokonaisvaltainen tietoverkkoratkaisu, johon sisältyy tukisopimus. Saatavuus, turvallisuus ja mobiliteetti on räätälöity sinun tarpeitasi vaastaaviksi.
Trådløst som tjeneste

Langattomuus palveluna

Alkaen 22 €/kk + alv
Kipprin Langaton palvelu on langaton tietoverkkoratkaisu. Palvelut räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisesti, ja ne toimitetaan kiinteään kuukausihintaan. Palveluun sisältyvät myös langattomat liityntäpisteet ja tukipalvelu. Takaamme palvelulle 2 tunnin vasteajan.
 
Palvelun sisältö:
- Radiosuunnittelu
- Sisäänkirjautumispiste
- Lisenssit
- Internet
- Vierailijaverkko tekstiviestitunnistuksilla  
- Optimointi
- Tuki ja vikojen korjaus
 
 
Lue lisää Kiinni
Brannmur som tjeneste

Palomuuri palveluna

Alkaen 36 €/kk + alv
Kippr Palomuuri palvelun on turvallisuusratkaisu, joka suojaa yrityksen infrastruktuuria ei-toivottavilta tietohyökkäyksiltä.  Palvelu toimitetaan kiinteällä ja ennakoitavissa olevalla kuukausimaksulla, ja me takaamme 2 tunnin vasteajan.
 
Palvelun sisältö:
- Laitteet
- Ohjelmistot
- Ohjelmistopäivitykset
- Sovellus ja optimointi
- Tuki ja virheiden korjaus

Tämän Kippr-palvelun myötä yrityksellä on aina etulinjan turvallisuusratkaisu, joka suojaa yrityksen infrastruktuuria.
 
Lue lisää Kiinni
Nettverk som tjeneste

Tietoverkko palveluna

Alkaen 20 €/kk + alv
Kippr on infrastruktuurin kokonaisvaltainen toimittaja. Siten voimme toimittaa kokonaisratkaisun, jonka kautta tietoverkkosi eri yksiköt voivat viestiä keskenään saumattomasti siitä huolimatta, toimitteko yhdessä vai useammissa toimipisteissä.
 
Voimme toimittaa muun muassa seuraavat ratkaisut:
- Verkkokytkin
- Reititin
- Palomuurit
- Viestintäratkaisut
 
Kippr vastaa tietoverkkoratkaisujen kartoituksesta, suunnittelusta, käyttöönotosta ja tukipalveuista.

 
Lue lisää Kiinni
Support Image

Tietoverkko

Kipprin palveluilla yrityksesi saa käyttöönsä useita ratkaisuja, jotka luovat ennustettavuutta ja antavat sinulle kiinteät kustannukset – ilman investointeja. Kippr vastaa siitä, että palvelut ovat aina käytettävissäsi. Ohjelmistojen päivitys, sovellutukset ja vikojen korjaus kuuluvat palveluumme.

Kippr toimittaa yrityksille sopeutettujen tietoverkkojen kokonaisratkaisuja – yksinkertaisista paikallisista tietoverkoista monimutkaisiin, useita maantieteellisiä toimipisteitä kattaviin tietoverkkoihin.
 

Kipprin palveluilla yrityksesi saa käyttöönsä useita ratkaisuja, jotka tuovat mukanaan ennustettavuutta ja kiinteät kustannukset – ilman investointeja.